PLAČILNI POGOJI

Plačilni pogoji

Na spletni strani extragifts.com lahko plačujete z naslednjimi metodami:

  • gotovina ob dostavi, ob prevzemu (samo za slovenski trg)
  • predplačilo na bančni račun prodajalcev
  • kreditne kartice
  • PayPal plačilo na račun prodajalca

Prodajalec izda račun z jasno razdeljenimi stroški in davki.

V primeru naročila nad 200 € neto vrednosti (samo za trg Slovenije), način dostave gotovine ni na voljo. Možne preostale metode so predplačilo, PayPal plačilo oz kreditne kartice plačilo.

Popusti, promocije in druge ugodnosti (npr. Brezplačna poštnina) niso kumulativni.

Kako plačati preko PayPala?

Prva in najpreprostejša možnost je obisk naše strani PayPal https://www.paypal.me/, kjer preprosto napišete znesek vašega naročila in kliknete »Naprej«. Če še niste, se morate prijaviti v svoj račun PayPal in samo potrditi plačilo.

Cene

Cene veljajo od točke potrditve naročila in nimajo vnaprej določenega datuma poteka.

Cene veljajo za zgoraj navedena plačilna sredstva pod zgoraj navedenimi plačilnimi pogoji.

Kljub našim prizadevanjem za zagotovitev najsodobnejših in točnih informacij obstajajo primeri, ko so informacije o cenah netočne. V tem primeru ali v primeru, da se cena izdelka med obdelavo naročila spremeni, bo prodajalec kupcu ponudil takojšnjo preklic naročila in hkrati ponudil še eno rešitev, ki jo obe strani sprejmeta.

Kupoprodajna pogodba med prodajalcem in kupcem je dogovorjena na mestu potrditve naročila s strani prodajalca (kupec prejme e-poštno sporočilo z informacijami o dostavi). Od tega trenutka naprej so vse cene in drugi pogoji določeni za prodajalca in kupca.

Main Menu